Library

Differentieren is te leren pdf

Bad Request There was an differentieren is te leren pdf in your request. Ik werk op een Daltonschool met Snappet.

Via deze site deel ik mijn ervaringen. Verdiepingstraining waarbij we vooral kijken naar de afspraken die binnen een team gemaakt moeten worden m. Een training op maat over Snappet vanuit een hulpvraag van de school. Praktijkervaringen delen met scholen die zich aan het oriënteren zijn om Snappet aan te schaffen.

Het heeft dan geen zin om door te werken. Het is handig om dit doel uit het werkpakket te halen. Spreek met de leerlingen af dat ze dit even komen melden. Hang dit bordje een tijdje in de klas, vergeten ze het nooit meer! Afgelopen week las ik in een Facebookgroep een oproep van de Belgische juf Dorien Van Roey.

Ze vroeg of er een groep met haar klas wilde corresponderen. Dat leek mij een leuk  idee. We hebben een tijdje via Messenger besproken wat we willen. Aanstaande vrijdag beginnen we met de eerste opdracht.

Verzin een originele manier om de groep voor te stellen. Dit kan via een brief, vlog, film, enz. Ik ben benieuwd waar ze mee gaan komen. Het was een klus om een groepsoverzicht te ontwikkelen, maar uiteindelijk is dit het resultaat.